Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin kapısında durmak

Rüyada caminin kapısında durmak

Rüyada caminin kapısında durmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada caminin kapısında durmak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada caminin kapısında durmak hedeflerini gerçekleştireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, borçlarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada caminin önünde durmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada kapı önünde durmak evine haciz geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada kapıda durmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına inanılır.

Rüyada kapı ağzında durmak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının önünde durmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada caminin kapısını açmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada caminin kapısını görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments