Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü üzerinde durmak

Rüyada köprü üzerinde durmak

Rüyada köprü üzerinde durmak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprü üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları yeniden yapılandırma ya da gruplama arzunuzu dizginlemek zor olabilir.

Rüyada köprü üzerinde durmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ağız tadının kaçacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada köprünün ortasında durmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprünün üzerinde durmak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada köprünün üstünde durmak rahat bir döneme girileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada köprüde durmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada köprü altında durmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, zor bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kabede namaza durmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdestsiz namaza durmak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments