Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüde durmak

Rüyada köprüde durmak

Rüyada köprüde durmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüde durmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten değişimleri dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor.

Rüyada köprüde durmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada köprünün ortasında durmak bahtının da çok parlak olacağına, zor zamanların biteceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprü üzerinde durmak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine rivayet eder.

Rüyada köprünün üstünde durmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işarettir.

Rüyada köprü altında durmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprünün üzerinde durmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada kanı durduramamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saygı duruşunda durmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments