Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta köprüden geçmek

Rüyada tahta köprüden geçmek

Rüyada tahta köprüden geçmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok daha fazla adım atacağına yorulur.

Rüyada tahta köprüden geçmek gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Rüyada tahta köprüden geçmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, birlikte kâh ağlayacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada tahtadan köprü görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski tahta köprü görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, geçim derdinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada tahta asma köprü görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, eskileri yâd edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta köprü görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta köprüde yürümek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek mesleğinde çok başarılı olacağına, dini inançların güçleneceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada köprünün üzerinden geçmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments