Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir köprüden geçmek

Rüyada demir köprüden geçmek

Rüyada demir köprüden geçmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kazancının bol olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Rüyada demir köprüden geçmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada demirden köprü görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Rüyada demir köprü görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada demir köprü yapmak verimliliğinin artacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprüden uçarak geçmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırat köprüsünden geçmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments