Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşekle köprüden geçmek

Rüyada eşekle köprüden geçmek

Rüyada eşekle köprüden geçmek kötü sözler duyacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, maddi gücünü yitireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, başka alanlara yöneleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eşekle köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada eşekle köprüden geçmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç köprüden geçmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden karşıya geçmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada taş köprüden geçmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulur.

Rüyada köprüden koşarak geçmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, doğru olanı seçeceğine inanılır.

Rüyada dar köprüden geçmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ince köprüden geçmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla köprüden geçmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments