Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş köprüden geçmek

Rüyada taş köprüden geçmek

Rüyada taş köprüden geçmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Belli bir sorun algılıyorsanız, başkaları müdahale etmeden sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada taş köprüden geçmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir köprüden geçmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada köprüden karşıya geçmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek bazı operasyonlar geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek anne duasının açılacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada eşekle köprüden geçmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments