Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi uçarak geçmek

Rüyada denizi uçarak geçmek

Rüyada denizi uçarak geçmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada denizi uçarak geçmek gördüyseniz:

  • Finansal başlıklı konularda ufak tefek stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Rüyada denizi uçarak geçmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, geçiminin yerinde olacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada köprüden uçarak geçmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçarken denize düşmek geçim kaygısı duymayacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde uçarak yüzmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada uçarak denize inmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına alamet eder.

Rüyada denizin yanından geçmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada denizin karşısına geçmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzerek deniz geçmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments