Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık köprüden geçmek

Rüyada kırık köprüden geçmek

Rüyada kırık köprüden geçmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, el açmayacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada kırık köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Rüyada kırık köprüden geçmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalettir.

Rüyada kırık köprü görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına alamet eder.

Rüyada köprüden karşıya geçmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Rüyada köprüden arabayla geçmek onunla yaşamını birleştireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Rüyada ince köprüden geçmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprünün üzerinden geçmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada beton köprüden geçmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet eder.

Rüyada eşekle köprüden geçmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments