Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz köprüsünden düşmek

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun yatışması için daha esnek olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, dertlerin günden güne artacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğaz köprüsünde yüzmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada boğaz köprüsü görmek sorunların bir bir çözüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments