Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde köprü görmek

Rüyada su üstünde köprü görmek

Rüyada su üstünde köprü görmek çok yorulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, çok büyük bir işe girileceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada su üstünde köprü gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Rüyada suyun üstünde köprü görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su üstünde köprü görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Rüyada köprü üstünden geçmek zorlukların günden güne artacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprü üstünde oturmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments