Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini gördüyseniz:

  • Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırat köprüsünden geçmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırat köprüsü görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, alim insanlardan sayılacağına inanılır.

Rüyada sınıfta sırada oturmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada okulda sırada olmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada sırada olmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırada oturmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments