Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden geçtiğini görmek

Rüyada köprüden geçtiğini görmek

Rüyada köprüden geçtiğini görmek işlerinin çoğalacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, aşama göstermeyeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, başarılarının çoğalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, büyük başarılara imza atılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden geçtiğini gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada köprü geçtiğini görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden geçtiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayram namazına geç kalmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalettir.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, gün yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mide kanaması geçirmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments