Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü geçtiğini görmek

Rüyada köprü geçtiğini görmek

Rüyada köprü geçtiğini görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, işleri yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada köprü geçtiğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada köprü geçtiğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada köprüden geçtiğini görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet eder.

Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada geç kalmak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanama geçirmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments