Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü resmi görmek

Rüyada köprü resmi görmek

Rüyada köprü resmi görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, evindeki huzurun bozulacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada köprü resmi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak haberlere veya bilgilere göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada köprü resmi görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, kazancın gittikçe artacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Rüyada kelebek resmi görmek parasının azalacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zürafa resmi görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada sevgili resmini görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, güzel günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek resmi görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin resmini görmek ona emek vereceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek resmi görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada güneşin resmini çekmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments