Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden korkmak

Rüyada köprüden korkmak

Rüyada köprüden korkmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, zor günlerden geçeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada köprüden korkmak gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada köprüden korkmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, umutlarının da tükeneceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden geçerken korkmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada köprüden geçmeye çalışmak haksızlık yapmayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprü kemeri görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada köprü görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments