Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü altı görmek

Rüyada köprü altı görmek

Rüyada köprü altı görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada köprü altı gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgilerden kazanacağınız şeyler var.

Rüyada köprü altı görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada tren köprüsü görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın köprü görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret eder.

Rüyada köprüde düşmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada köprü üzerinde koşmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan köprü görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments