Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden çıkmak

Rüyada köprüden çıkmak

Rüyada köprüden çıkmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yeni duygular tadacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprüden çıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Rüyada köprüye çıkmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hayırlı günler yaşayacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden çıkmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprü çıkmak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Rüyada köprü geçtiğini görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada karanlık köprü görmek onların başarıları ile övüneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının köprüden düştüğünü görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, muradın olacağına, güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç köprü görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hileye, fesada bulaşacağına yorulur.

Rüyada asma köprüden geçmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments