Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfalt döküldüğünü görmek

Rüyada asfalt döküldüğünü görmek

Rüyada asfalt döküldüğünü görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asfalt döküldüğünü gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz olmasına rağmen, diğer kişilerin problemleri veya stresli tavırlarıyla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada asfalt yolda yürümek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişisel kavgaların son bulacağına işarettir.

Rüyada asfalt kazmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına işarettir.

Rüyada yeni asfalt görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada siyah asfalt görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada asfalta batmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, malının da hiç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş asfalt yol görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asfaltta kaymak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada asfalt zifti görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments