Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfalta batmak

Rüyada asfalta batmak

Rüyada asfalta batmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna delalet eder.

Rüyada asfalta batmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili gözlemledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa, ilişkinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Rüyada asfalta batmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada asfaltta yürüdüğünü görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada yeni asfalt görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah asfalt görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş asfalt yol görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına alamet eder.

Rüyada erimiş asfalt görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada asfalt süpürmek mevkilerinin yüksek olacağına, kendisine olan güvenin artacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asfalt yol yapmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments