Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfaltta kaymak

Rüyada asfaltta kaymak

Rüyada asfaltta kaymak mutluluk verici olayların yaşanacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asfaltta kaymak gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle bazı sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada asfaltta kaymak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, parasının her geçen gün artacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asfalt kazmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada geniş asfalt yol görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada asfalta batmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada ziftli asfalt görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asfaltta oturmak şansının açılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada yeni asfalt yol görmek kendi işini kuracağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada asfalt yolda koşmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments