Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni asfalt görmek

Rüyada yeni asfalt görmek

Rüyada yeni asfalt görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, kavgaların biteceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni asfalt gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Rüyada yeni yapılmış asfalt yol görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yeni asfalt yol görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Rüyada yeni asfalt görmek imkânlarının azalacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada asfalt yolda yürümek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet eder.

Rüyada asfalt yolda araba kullanmak unvan sahibi olacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada asfalt kazmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asfalt döküldüğünü görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada asfaltta yürüdüğünü görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments