Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfalt yolda yürümek

Rüyada asfalt yolda yürümek

Rüyada asfalt yolda yürümek tüm kederinin uçup gideceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ruhunun dinleneceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada asfalt yolda yürümek gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada asfalt yolda yürümek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalettir.

Rüyada asfalt yolda koşmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada asfalt yolda araba kullanmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada asfaltta yürümek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, anne ve baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada asfaltta yürüdüğünü görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada asfalt görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada ziftli asfalt görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada yeni asfalt görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments