Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfalt kazmak

Rüyada asfalt kazmak

Rüyada asfalt kazmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine alamet eder.

Rüyada asfalt kazmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada asfalt kazmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeni yapılmış asfalt yol görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asfaltlı yol görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni asfalt görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada asfalt görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada asfalta batmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada siyah asfalt görmek sıkıntılarını atlatacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada asfalt döküldüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, adının fesada karışacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments