Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah asfalt görmek

Rüyada siyah asfalt görmek

Rüyada siyah asfalt görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah asfalt gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Rüyada siyah asfalt görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada asfalt yolda araba kullanmak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asfalta batmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada erimiş asfalt görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni asfalt görmek zorlukların ortadan kalkacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada asfaltta yürüdüğünü görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, bereketli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada asfalt döküldüğünü görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada asfalt görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments