Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve horoz görmek

Rüyada köpek ve horoz görmek

Rüyada köpek ve horoz görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada köpek ve horoz gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Rüyada horoz ve köpek görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ve horoz görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz adamak umutlarının kırılacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yoğun stres altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada uçan horoz görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz resmi görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz başı kesmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz ve tavuk görmek sorunlarını unutacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tüyü yolmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments