Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz başı kesmek

Rüyada horoz başı kesmek

Rüyada horoz başı kesmek ruh sağlığının bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz başı kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada horoz başı kesmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, yepyeni biri haline geleceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulur.

Rüyada başında horoz görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada horoz başı görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet eder.

Rüyada horozun kafasını kesmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz kesmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada horoz kesmek yemek yaşanan sorunların sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah horoz kesmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada horozu kesmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments