Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz resmi görmek

Rüyada horoz resmi görmek

Rüyada horoz resmi görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz resmi gördüyseniz:

  • Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var.

Rüyada horoz resmi görmek alkış alacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalettir.

Rüyada çiğ horoz görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz saldırması görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda horoz görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada horoz gibi ötmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada öten horoz görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada horoz yolmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çift başlı horoz görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, hastalıklarının son bulacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments