Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz adamak

Rüyada horoz adamak

Rüyada horoz adamak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz adamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Rüyada horoz adamak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adada olduğunu görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, fırsatların elden kaçacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adak adamak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Rüyada denizde adacık görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulur.

Rüyada adada kalmak güzel günlerin geleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, ele geçecek haram mal ve paraya rivayet eder.

Rüyada koyun adamak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada oruç adamak yarınları için isabetli kararlar alacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada adada gezmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments