Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan horoz görmek

Rüyada uçan horoz görmek

Rüyada uçan horoz görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına inanılır.

Rüyada uçan horoz gördüyseniz:

  • Üzerinde fazla zaman harcadığınız plan, iş, veya projelerinizle ilgili gelişmeler ne yönlü olursa olsun sabırla yaklaşabilir bir yapınız var.

Rüyada horozun uçtuğunu görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada uçan horoz görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kocaman horoz görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, malının ve kazancının tam olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına inanılır.

Rüyada horoz doğurmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde horoz görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, karın artacağına delalettir.

Rüyada horozla tavuk görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, asil kimselerden çıkacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Rüyada tavuk veya horoz görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments