Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ve köpek görmek

Rüyada horoz ve köpek görmek

Rüyada horoz ve köpek görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada horoz ve köpek gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Rüyada horoz ve köpek görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Rüyada köpek ve horoz görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada küçük horoz görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada horozun kafasını kesmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz dövmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz saldırması görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi horoz görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada horoz kaybetmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments