Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi köpek görmek

Rüyada yavru kedi köpek görmek

Rüyada yavru kedi köpek görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, işlerinde aksama olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada yavru kedi köpek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada kedi köpek yavruları görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, üstünlük elde edeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi ve yavru köpek görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve köpek yavruları görmek yardımının olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi köpek görmek inancından ödün vereceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, tüm parasını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yavru kedi ve köpek görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve köpek yavrusu görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kediden korkmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, kötü haberler alınacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yeni bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments