Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörün içinde düşmek

Rüyada asansörün içinde düşmek

Rüyada asansörün içinde düşmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, başarılı olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörün içinde düşmek gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Rüyada asansörün içinde düşmek kendisini iyi hissedeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet eder.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağı düşmek onların başarıları ile övüneceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle birlikte düşmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına tabir olunur.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden düşmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments