Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden düşmek

Rüyada asansörden düşmek

Rüyada asansörden düşmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, elinize para geçeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Rüyada asansörden düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada asansörle aşağı düşmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansöre düşmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle birlikte düşmek arkasından gıybet edeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret eder.

Rüyada asansörün içinde düşmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörden düşmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör düşmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments