Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle aşağı düşmek

Rüyada asansörle aşağı düşmek

Rüyada asansörle aşağı düşmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkabilecek karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle aşağı düşmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işaret eder.

Rüyada asansörle aşağıya inmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansör aşağı inmek ters giden durumların düzeltileceğine, verimliliğinin de artacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı inmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, işlerin günden güne bozulacağına, nahoş sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek kendi işinin sahibi olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kendi bildiğini okuyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments