Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle birlikte düşmek

Rüyada asansörle birlikte düşmek

Rüyada asansörle birlikte düşmek imkânsızlıklarının biteceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, bir ortaklık kurulacağına, günahların da affolacağına işaret eder.

Rüyada asansörle birlikte düşmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada asansörle birlikte düşmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada asansör düşmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, işlerinin de rast gideceğine delalet eder.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, adeta havalara uçacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işarettir.

Rüyada asansörle aşağı düşmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, deşarj olacağına yorulur.

Rüyada asansöre düşmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörün içinde düşmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments