Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör boşluğuna düşmek

Rüyada asansör boşluğuna düşmek

Rüyada asansör boşluğuna düşmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, onların başarıları ile övüneceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, kişinin evlatlarının artacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına delalettir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek dertlerinden arınacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğu görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments