Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle inmek

Rüyada asansörle inmek

Rüyada asansörle inmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle inmek gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada asansörle çıkmak inmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, takdir toplayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işaret eder.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet eder.

Rüyada asansörden inmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına işaret eder.

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle inmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada asansörden hızlıca inmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı inmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments