Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden aşağı inmek

Rüyada asansörden aşağı inmek

Rüyada asansörden aşağı inmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, mallarının eksileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulur.

Rüyada asansörden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Rüyada asansörden aşağı inmek karamsar olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine işaret eder.

Rüyada asansörle aşağı inmek gelişim içine gireceğine, küs kimselerin barışacağına, ona kol kanat gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, düşmanlarını kaybetmeye, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek üzüntülü bir haber alınacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansör aşağı inmek bilmediği duyguları tadacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, herhangi zarara uğramayacağına inanılır.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, esenliği bulacağına işaret eder.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, yeni adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments