Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre binip aşağı inmek

Rüyada asansöre binip aşağı inmek

Rüyada asansöre binip aşağı inmek çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yarasını saracağına, hastalığın biteceğine alamet eder.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, az çalışarak çok gezeceğine işaret eder.

Rüyada asansöre binip inmek ruhlarına mevlit okutacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada asansörden aşağı inmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine inanılır.

Rüyada asansör aşağı inmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı inmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Rüyada asansöre binip yükselmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments