Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle çıkmak ve inmek

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, patron olunacağına, ona özlemle sarılacağına delalettir.

Rüyada asansörle çıkmak inmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle çıkıp inmek hasta ise iyileşeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada asansörden hızlıca inmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada asansörden inmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle yerin altına inmek rızkının azalacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağı inmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada asansör aşağı inmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments