Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle çıkmak inmek

Rüyada asansörle çıkmak inmek

Rüyada asansörle çıkmak inmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada asansörle çıkmak inmek gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Rüyada asansörle çıkmak inmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada asansörden hızlıca inmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada asansörden hızla inmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına delalet eder.

Rüyada asansörle aşağıya inmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek kendi bildiğini okuyacağına, sorunların ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle yerin altına inmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments