Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden hızlıca inmek

Rüyada asansörden hızlıca inmek

Rüyada asansörden hızlıca inmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada asansörden hızlıca inmek gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Rüyada asansörle hızlı inmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden hızlıca inmek hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı asansör görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hızlı merdiven inmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden hızlı inmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iyilik bulacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments