Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle indiğini görmek

Rüyada asansörle indiğini görmek

Rüyada asansörle indiğini görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada asansörle indiğini gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada asansörün indiğini görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına işarettir.

Rüyada asansörle indiğini görmek aile saadetinin artacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörden indiğini görmek şifa ve moral bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada binadan indiğini görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada nur indiğini görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan indiğini görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments