Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden indiğini gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına yorulur.

Rüyada yüksekten indiğini görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, aksiliklerin aşılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, yarınlarına umutla bakacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden deniz görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, esenlik bulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments