Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, işiyle nam salacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı indiğini gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işarettir.

Rüyada asansörle indiğini görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, eşlerinin kapanacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada asansörden indiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörün indiğini görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada asansörden aşağı inmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada asansör aşağı inmek elinin darlığa düşmeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments