Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan indiğini görmek

Rüyada binadan indiğini görmek

Rüyada binadan indiğini görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada binadan indiğini gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Rüyada binadan indiğini görmek hayaline kavuşacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, sebep olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın lastiğinin indiğini görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, mevki kazanacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle indiğini görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine inanılır.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından yük indirmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rahat şekilde geçineceğine, karlı ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolonun indiğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments