Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan indiğini görmek

Rüyada uçurumdan indiğini görmek

Rüyada uçurumdan indiğini görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, önemli işler yapacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan indiğini gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen dostlarınız uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada uçurumdan indiğini görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuştan indiğini görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hak yolunu tutacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada helikopter indiğini görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, ona şifa olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, umutlanacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerim indiğini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden birini indirmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işaret eder.

Rüyada kuran indiğini görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments