Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplu cesetler görmek

Rüyada toplu cesetler görmek

Rüyada toplu cesetler görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, insan sevindireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada toplu cesetler gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada toplu cesetler görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kendi cesedini görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cesedin parçalandığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek cesetleri görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek cesedi görmek bereketin ve verimin olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada cesed saklamak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada firavunun cesedini görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments