Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının cesedini görmek

Rüyada kızının cesedini görmek

Rüyada kızının cesedini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kızının cesedini gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kızının cesedini görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, bekar ise evleneceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada atatürkün cesedini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ölü cesedi görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin cesedini görmek bol muhabbette kalacağına, ferahlık veren sözler duymaya, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sorunların tamamen biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş cesetler görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde cesetler görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments